Къде живеят жените с най-големи гърди?

15 септември 2019 10:54   5131 прочита

Подготвили сме за вас класация на държавите, в които живеят момичетата с най-големи гърди, и кои страни „за съжаление“ изпадат от този списък.

Трябва да се има предвид, че при оценката не се вземат предвид наднорменото тегло, което дава значителна преднина при определянето на среден размер. Оценката, публикувана в списанието „Женски науки за женското здраве“, също не отчита по-голямата част от мюсюлманските страни; в класацията не са включени жени от Грузия, Израел и Иран. Измерванията на гърдите са извършени сред повече от 400 хиляди момичета от 28 до 30 години, които не прибягват до пластична хирургия. Целта на събирането на статистически данни беше да се подобри качеството на работа на производителите на бельо и пластичните хирурзи.

1. САЩ (Caucasian)

Първото място в класацията беше отредено на момичета, живеещи в САЩ. Това е точно случаят, когато наднорменото тегло на значителна част от населението ни позволи да оглавим нашия списък (тук най-голям брой момичета са със шести размер). Някои руски публикации, когато превеждат думата „Caucasian”, добавят, че са момичета са с кавказки корени, което е абсолютно погрешно, тази дума всъщност означава кавказка раса. Черните представители на Съединените щати са малко по-назад, изоставяйки по размер само на канадските момичета.

2. Канада

Жените от Канада заемат второто място от класацията, отстъпвайки на белите представителки на САЩ, но в същото време изпревариха черните американки. Заслужава да се отбележи, че в Канада въпросът за наднорменото тегло не е толкова остър, колкото в САЩ и ако не беше наднорменото тегло на американките, може би Канада щеше да оглави класацията.

3. Ирландия

Както се оказва, момичетата на Ирландия са не само едни от най-прелестите на планетата, но и едно от най-надарените. Това им позволява да заемат трето място след жителките на Северна Америка.

4. Полша

Момичетата, живеещи в Полша, заемат четвъртата позиция в класацията. По този начин, пред всички момичета, цялото постсъветско пространство и Евразия като цяло, те са веднага след момичетата на Ирландия.

5. Великобритания.

Момичета от Мъгливия Албион, заемат категорично петата линия в класацията и третото място сред нежния пол в цяла Евразия.

От останалите страни, руските красавици заеха едва 40-и ред от класацията, момичетата на Република Беларус - 38-и, Латвия - 30-ти, Литва - 28-и, Естония - 25, а класацията на момичетата от бившия Съветския съюз, оглавиха тези от Украйна, които взеха 21-во място в общия списък.

Най-долу в списъка от 108 държави са момичета с размер на гърдите, представляващи Малайзия и Филипините. /pochivka.blitz.bg


Още за: класация   държави   списък   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар