.Космонавт от „Аполо 14“: Извънземни спират войните на Земята! 

30 юли 2021 09:13   3864 прочита


.Космонавт от „Аполо 14“: Извънземни спират войните на Земята! 
 о 
Доктор Едгар Мичъл, който е шестият човек, стъпил на Луната, твърди, че съществуват миролюбиви извънземни, които са предотвратили ядрена схватка между САЩ и Съветския съюз по време на Студената война. 84-годишният бивш астронавт на НАСА изказва редица странни твърдения за извънземния живот, които обаче никога не са потвърдени с доказателства. Все пак думата му би трябвало да тежи – Мичъл е участник в 14-ата космическа мисия на „Аполо“, която е осъществена през 1971 г. 

Днес той разказва, че НЛО са посетили Земята през 40-те години на миналия век. Според него това се е случило по време на оръжейни тестове в американските ракетни бази и по-конкретно в прочутата „Уайт сандс“ в пустинята в Ню Мексико, където през 1945 г. е проведен първият тест на ядрено оръжие в света, носещ кодовото название „Тринити“. „Уайт сандс“ бе експериментално поле за атомно оръжие и именно това, от което извънземните бяха заинтересовани“, обяснява 84-годишният тексасец. Според г-н Мичъл в този момент извънземните се опитвали да предотвратят ядрена война и да помогнат за запазването на мира на Земята. Той добавя, че военни от ракетните силози в американските тихоокеански бази също са подкрепили твърденията му с истории за извънземен кораб, който е свалил тестовите им ракети по средата на техния полет. 

Доктор Мичъл обяснява, че човешките технологии въобще не са толкова сложни и ако тези извънземни бяха враждебно настроени, досега „щяхме да сме си отишли“. Той ги описва като „малки хора, които изглеждат доста странно за нас“. За него вече не съществува въпросът дали сме сами във Вселената, като добавя, че днес учените са успели да идентифицират достатъчен брой планети, на които може да има живот. „Аз бях привилегирован да бъда в такава среда, където разбрах, че феноменът НЛО е истински и нашата планета е била посетена от тях“, разкрива астронавтът. 
 
 
 

 

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар