Кои са най-популярните ТВ игри в онлайн залозите?

07 март 2021 23:54   2909 прочита


ТВ игрите са познати на потребителите от много години, но и до днес са запазили своята актуалност. Причините за това са много, но преди всичко, нека кажем какво точно представляват ТВ игрите за тези от вас, които все още не са ги пробвали. Това най-общо са игри, които се излъчват на живо и както вашите залози, така и тегленето на печеливши числа/карти/комбинации, се правят в реално време от водещ(а). 

Много хора биха се учудили защо онлайн сайтовете за залози предполагат подобен тип игри при наличието на множество други възможности? ТВ игрите имат едно основно предимство, а именно, че поддържат голямото вълнение на потребителите живо, тъй като при тях всичко се случва на момента. Като типичен пример за такъв букмейкърски сайт можем да дадем Melbet, където играчите могат да залагат на разнообразие от различни ТВ игри, сред които място намират и вече споменатите по-горе заглавия.

Какво най-много харесват потребителите днес в ТВ игрите?

Въпреки че до неотдавна играта “Keno” не беше особено известна игра, през последните години тя придоби широка популярност и все повече играчи обръщат поглед към нея. Като главни причини за това се сочат неангажиращият характер на играта и множеството възможности за залози. Играта е базирана на лотариен принцип и имате възможност да изберете 10 сред 80 числа. След това се теглят печелившите 20 числа на случаен принцип и колкото повече от тях сте познали, толкова по-голяма е вашата печалба.

Wheel безспорно е традиционен представител на ТВ игрите. Позната на български като “Колелото на късмета”, тази игра е изключително лесна и не са ви необходими никакви допълнителни знания, умения или стратегии, за да я играете. Wheel се предава на живо, като водещата/водещият завърта колелото по посока на часовниковата стрелка и цялата идеи е предварително да сте уцелили сектора, в който стрелката ще спре. Всичко това отнема само няколко минути, след които вече знаете дали сте спечелили, или не.

Наред с Wheel и Keno, безспорни любимци на хазартните запалянковци са и Joker и War, които са добре познати на потребителите игри, в които също всичко се случва на екрана пред вас.   

 


Още за: телевизия   залози   онлайн   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар