Кои промо оферти и бонус от Betano са за напреднали

11 октомври 2022 23:57   3595 прочита


Betano е един от хазартните оператори, които сравнително наскоро навлязоха на пазара у нас. Чуждестранният бранд обаче не крие амбицията си да се наложи като един от лидерите в бранша. И в момента можете да откриете разнообразие от промо оферти и бонуси от Betano, някои от които обаче са по-подходящи за напреднали потребители. Нека им обърнем по-подобаващо внимание в следващите редове.

Оферти за напреднали в спортната секция на Betano

Спортните залози са един от основните акценти в платформата на Бетано. Там можем да открием множество спортове и пазари, които позволяват да изпробваме уменията си. Разбира се, има и бонуси, но следва да имате предвид, че не всички са подходящи за начинаещи играчи.

Bet Builder е един от инструментите, които можем да използваме в Бетано. Тази функция ни позволява сами да изградим един-единствен залог, проектиран от различни пазари. Например, можем да прогнозираме краен резултат, първи голмайстор в срещата и общо голове, правейки го в рамките на един залог. Както се досещате, тук се изисква сериозно майсторство, поради което bet builder-ът е подходящ за по-напреднали.

Acca Бонус е друг инструмент при спортните залози на Бетано, при който получаваме все по-голямо начисление в зависимост от големината на сглобения от нас акумулатор (права колонка). Иначе казано, колкото повече мачове сме добавили в своя акумулатор, толкова по-голям допълнителен процент ще ни се даде при евентуална печалба. Ако познаете десет срещи, например, тогава печалбата ви ще бъде увеличена с цели 50%. 

2 гола аванс е друга истински интересна функция в платформата на Betano. Чрез нея можете да получите светкавично уреждане на своя залог, стига посоченият от вас отбор да поведе с два гола разлика на своя съперник. Ако това се случи, крайният изход на двубоя вече не е от значение, дори и вашият отбор да загуби мача впоследствие. 

2 сета аванс е бонус функция, която е предназначена за феновете на тениса. Тя е подобна на предходно споменатата 2 гола аванс. Тук вашият залог се урежда в момента, в който избраният от вас тенисист поведе на съперника си с два сета разлика. Ако смятате, че имате съществени познания по отношение на тениса, този бонус може да ви бъде истински полезен.

3 гола преднина е друг специален бонус на Betano, насочен към почитателите на спортните залози. И по-конкретно - на хокея. Тук залогът ви ще бъде уреден в момента, в който вашият фаворит поведе с три гола разлика на опонента си. Имайте предвид, че функцията важи за определени хокейни лиги, поради което следва да проверите кои са те.

5 ръна преднина е бонус, насочен към феновете на бейзбола - един от най-популярните американски спортове. Подобно на досега споменатите оферти, тук залогът ви ще бъде оценен като печеливш в момента, в който отборът ви поведе с 5 ръна на съперника си. Залозите за бейзбол не са толкова популярни у нас, но все пак предизвикват интереса на немалко хора.

Заключение

Можем да обобщим, че Betano се опитват да бъдат максимално гъвкави, що се отнася до промо офертите, които предлагат на потребителите си. Някои от тях са наистина интересни и си заслужава да бъдат изпробвани. Все пак не забравяйте, че споменатите от нас бонуси не са подходящи за начинаещи играчи, тъй като изискват по-високо майсторство и познания. Не прибягвайте до тях, освен ако не сте сигурни, че вече сте достигнали съответното ниво.


Още за: казино   бонус   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар