Кога Sesame.bg ще има мобилно приложение?

30 ноември 2021 16:59   4848 прочита


След като всяко едно онлайн казино и букмейкър, започнаха да оперират изцяло в дигиталните среди, все повече клиенти започнаха да търсят интеракция с тях чрез различните мобилни приложения. Не е трудно да открием, че в момента едно от новите лица на пазара е причина за активно търсене на Sesame App за популярните мобилни платформи. 

Истината обаче е, че такова все още няма, макар и редица почитатели да очакват пускането му в близко бъдеще, не трябва да избърсваме толкова с прогнозите си. Има и разумно обяснение – сайтът има добра мобилна версия, която може да позволи безпроблемна работа на потребителите, но това пък означава, че работата се случва през мобилен браузър. 

Защо не можем да кажем кога ще има мобилно приложение? Трябва да разберем, че въпреки голямото желание на този бранд да направи такова – техническото време и процесът по изработка, изобщо не може да се смята за лесна работа. Например ще открием, че по-сериозните мобилни операционни системи подлагат на сериозно изследване всяко едно ново приложение. 

Това е закон при Apple, а отскоро е наличен дори и в платформите на Google. Това е първото ограничение, което можем да открием. При евентуалното създаване, можем да бъдем сигурни, че потребителите на Android устройства ще бъдат подложени на редица тестове, преди да бъде пуснато. 

След това не трябва да забравяме, че имаме сериозно количество протоколи за сигурност, които да криптират информацията от мобилният телефон до сървърите на букмейкъра, като в това отношение трябва да добавим и присъствието на криптиране при презареждане на сметката, както и интеграция с електронните портфейли.

Не на последно място ще добавим и проверката от комисията по хазарта, която трябва да бъде сигурна, че всичко направено там ще отговори на посочените изисквания за сигурност и защита на личните данни, това е задължителна стъпка за лицензираните букмейкъри на територията на страната. 

До тук не споделяме толкова много добри новини, но след като говорим за нов оператор на пазара, който за кратко време се ориентира в обстановката и започна да демонстрира професионализъм по всички възможни линии, няма как да не отчетем по-сериозното внимание сред аудиторията. 

Не казваме, че такива приложения няма да се появят, това е просто въпрос на време, но не можем да дадем точен срок. На този етап първата стъпка е предприета – мобилната версия дава пълна свобода на клиентите и е достатъчно оптимизирана, за да работи и на по-стари устройства. Казусът в това отношение е, че все пак са необходими и по-сериозни погледи пред аудиторията, както и всички останали стъпки за развитие. 

Освен това не трябва да забравяме, че някои от големите брандове и до днес предпочитат да оптимизират мобилната си версия, отколкото да създават приложение. Същото е удобство и със сигурност дава по-персонален облик на забавлението, но така или иначе лоялните потребители по-често избират един бранд не заради наличието на някои удобства, а заради демонстрирането на професионализъм, по-добри условия за игра, както и наличието на функции за редуциране и контрол на риска. 

Този оператор е на път да покаже сериозно влияние и желание да създаде една различна, но достатъчно конкурентна платформа, като именно това ще го отличи от останалите. Въпреки това напомняме, че най-добрият вариант за забавление е с отговорна игра, а не с преследване на безумни рискове. 


Още за: Ап   приложение   телефон   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар