Карък: Жена преживя две изнасилвания в рамките на час

26 септември 2014 14:29   8054 прочита
Дакуан Джаксън напуска местопрестъплението
Дакуан Джаксън напуска местопрестъплението


Дакуан Джаксън напуска местопрестъплението

Жертвата се примолила на втория, да я остави на мира, но той й казал, че ще прави като първия

Жена е била изнасилена от двама различни мъже само в рамките на час. Тя е помолила втория си изнасилвач да я пусне, но той отказал. Това стана ясно в съд тези дни. 31-годишната жертва се е прибирала у дома от бар в нюйоркският квартал Бруклин в пет часа сутринта, когато е била нападната от 17-годишния Николас Исаак, който я заплашил с пистолет и изнасилил. След изнасилването, жената не била минала и 500 метра, когато я нападнал 21-годишния Дакуан Джаксън, пише Блиц. В отчаян вопъл за милост жертвата му се примолила да я остави намира, но той й отвърнал: „Ще направя същото с теб“, след което я изнасилил, докато тя го умолявала да спре, съобщава в. „Ню Йорк пост“, позовавайки се на съда.

Според полицията, и двамата нападатели са гътнали жертвата си на земята и са я заплашили, че ще я застрелят, ако не се подчинява. И двамата обаче не са показвали пистолет на жертвата. Следователите подозират, че мъжете може да са „работили“ заедно.

Исаак бе арестуван в понеделник. Джаксън е арестуван днес, след като кадри от камера за наблюдение показаха как той напуска местопрестъплението.

И двамата са обвинени в обир, изнасилване, незаконно задържане, нападение и незаконно притежание. Изправяйки се пред съда в Бруклин, адвокатът на Джаксън каза, че клиентът му е жертва на объркана самоличност и заяви, че твърденията на жертвата за „две изнасилвания в рамките на час“ са „налудничава фантазия“. На Джаксън е определена гаранция в размер от 100 000 долара.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар