Какви колички за близнаци ще намерите в Ozone?

26 април 2023 00:06   3035 прочита


Всеки родител трябва да направи необходимите покупки за своето малко новородено съкровище. При някои от семействата, обаче, радостта е двойна, тъй като бебетата са две - близнаци. Това означава, че всичко което купувате, трябва да бъде по 2. Необходимо е да помислите с каква количка ще ги разхождате едновременно навън, защото е много важно за малките деца да са на чист въздух. За целта търговците предлагат най-разнообразни колички за близнаци, които са специално конструирани, да бъдат удобни както за малчуганите, така и за техните родители. 

Кои са важните характеристики на количките за близнаци?

Тези модели са известни с наименованието "комбинирани" или "двойни". Външният им вид не се различава много от този на стандартните артикули, но е предвидено място за 2 деца. Изделията се характеризират с изключителна стабилност. Това е задължително, защото трябва да издържат тежестта и на двете бебета. Безопасността също е гарантирана, понеже са с по-голям размер. 

Когато поставите малчуганите в количка за близнаци едно до друго, много лесно ще може да ги наглеждате по време на разходката. Благодарение на тези практични модели ще имате възможността да обърнете еднакво внимание и на двете дечица, което е важна задача за родителите.

Какви видове колички за близнаци ви очакват в каталога на Ozone.bg?

Ако ви се налага да се сдобиете с този важен за семейството артикул от онлайн магазин, ще останете приятно изненадани от богатия асортимент. Разглеждайки различните предложения ще попаднете както на евтини, така и на скъпи варианти,  на комбинирани, сгъваеми или на такива с допълнителни екстри. За да направите добър избор, трябва, обаче, да познавате по-детайлно артикулите. Днес ще ви представим няколко прекрасни модела:

  • комбинирана детска количка за близнаци 3 в 1 Mikado - Gold Star – предлага ви кош за новородено, летни седалки и кошница за кола. Специални амортисьори контролират твърдостта. Кошовете позволяват да се монтират в две посоки. Получавате допълнително ветробран, сенник и зимно покривало. Предпазният колан е триточков и е подходяща за деца от 0 до 11 кг.;

  • Jane - Bi-Baby, Be Solid-Black – с 2 независими коша, за да може да ги регулирате както вие прецените. Моделът има удобен багажник, в който да съхранявате всички принадлежности на децата. Впечатление прави голямата безопасност, гарантирана от пет точкови предпазни колани. Имате възможност и да я сгънете за лесно пренасяне;

  • Cosatto - Woosh Double, Fairy Tale – характеризира се с чудесна маневреност, което я прави перфектна за градския живот. Двете седалки са с подвижни бордове и позволяват да се накланят в различни позиции. Лесно може да я сгънете с една ръка, за да я пренесете навсякъде. Изработена е от качествени материи, притежава сенници и дъждобран.

Онлайн може да намерите много по-голямо разнообразие и да откриете още доста интересни и функционални колички за близнаци, а за голяма част от моделите може да следите и за промоция.


Още за: колички   близнаци   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар