Каква информация трябва да представим при регистрация в онлайн букмейкър?

22 юни 2021 10:09   4302 прочита


Ако до този момент не сте се сблъсквали с игра в онлайн сайт за залози, то има няколко съществени особености, с които ще ви запознаем в следващите редове. Компаниите, предлагащи такъв тип залози предоставят специални платформи, в които следва да се регистрирате, за да започнете своята игра. Въпреки, че по-неопитните играчи имат известни притеснения, щом става въпрос за регистрация, то следва да ви уверим, че няма нищо страшно, а стъпките са изключително лесни и неангажиращи.

Персоналната информация е задължителна

Като удобен пример можем да използваме платформата на Palms bet регистрация за спортни залози. Българската компания, която функционира както в онлайн пространството, така и във физически обекти в по-големите градове, е един от най-новите представители на бетинг бизнеса на наша територия. Попадайки в регистрационния формуляр следва да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка в десния край. Потребителско име, парола и имейл са най-основните реквизити, от които ще имате нужда, за да започнете своята игра. След като сте ги попълнили може да се насочите към следващата стъпка.

Личната информация, която следва да въведете във втория прозорец е нужна на компанията, за да верифицира, че сте реален човек и да ограничи риска със злоупотреби. Имената ви може да въведете както на кирилица, така и на латиница, в зависимост от това кой е по-удобният вариант за вас. Букмейкърските компании не използват натрапчив маркетинг, така че няма защо да се притеснявате относно телефонния номер, който предоставяте. Следващата стъпка, която се открива пред вас, е възможност да се възползвате от едно от предложенията на компанията, а именно бонусът препоръчай приятел.

Възползвайте се от бонус за приятел

Ако сте разбрали за компанията от някой ваш приятел, който също е почитател на спортните залози, може да въведете неговия клиентски номер в посоченото поле, като по този начин ще му гарантирате бонус в посочената валута. Задължително изискване е да се запознаете с общите условия и правила на букмейкъра. По този начин вие декларирате, че сте се запознали със своите права и задължения, използвайки конкретната платформа. В момента, в който изпълните горепосочените стъпки, вие вече притежавате акаунт в платформата на избрания букмейкър.

Като собственик на игрален акаунт, вече имате свободата да направите и първия си залог. Както вече споменахме, за да се случи това, следва да депозирате съответна сума по вашата игрална сметка. Съветваме ви да се запознаете с платформата предварително, тъй като някои от хазартните компании предлагат бонус предложения, за клиентите, които правят първата си регистрация. Ако всичко е наред, то може да пристъпите към избраното спортно събитие или да се потопите в Казино игрите.

Верификацията като задължителна стъпка

Дори и вече да сте натрупали завиден капитал, благодарение на успешни залози, то няма да може да изтеглите обратно натрупаната сума, без да извършите така наречената верификация на вашия акаунт. Букмейкърите се опитват по всевъзможен начин да предотвратят възможностите за измами, така че от ваша страна ще е необходимо да им предоставите снимка на ваш идентификационен документ, като това може да е лична карта, шофьорска книжка или паспорт. Спазвайки посочените инструкции, компанията ще се свърже с вас в рамките от 24 до 48 часа, за да потвърди верификацията на вашия акаунт. След като и тази стъпка е изпълнена, ще може да се възползвате от функцията „теглене“ и да прехвърлите натрупания капитал по собствената ви банкова сметка.

Регистрацията в сайт за спортни залози е нещо лесно и не бива да ви притеснява. Всяка стъпка е подробно обяснена и шансовете за грешка за сведени до минимум. Ако до този момент все още имате известни съмнения относно това, ви съветваме да опитате да се регистрирате, да разгледате предоставените възможности от компанията и да се насладите на една интригуваща игра.

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар