Как се създава акаунт в Бет365

27 ноември 2021 11:58   2387 прочита


 

Бет365 е световен бранд, известен не само като спонсор на големи и известни футболни отбори, но и с платформата си за онлайн хазартните игри. Там  той предлагат на своите клиенти множество и различни хазартни игри като блекджек, покер, рулетка и много видове слот машинки. В сайта на Бет365 всеки играч може да залага и да играе на любимата си игра, както онлайн така и на маси, които предлагат игри в реално време и с реален залог. Там ще откриете още много опции, функции и промоции, достъпни за всеки, който има валиден профил. 

Регистрацията е много лесна и не отнема много време Няма да имате никакви трудности да си създадете акаунт на платформата на Бет365. Чрез бутона „Регистрация“ в горния десен ъгъл трябва да влезете в системния панел, където да попълните необходимата информация. В полетата трябва да въведете личните си данни, като три имена, дата на раждане, вид и номер на документ за самоличност, държавата, в която живеете, постоянният си адрес, както и имейл адрес и телефон. След като попълните всички полета е необходимо да въведете предпочитано от вас Потребителско име и парола за достъп до сайта. 

В следващото поле ще  трябва да попълните четирицифрен код за сигурност, който ще ви бъде нужен при някои по-важни операции в профила ви, но също ще ви бъде необходим, и ако забравите Потребителското име или паролата си. Накрая ви остават само две стъпки до създаването на профил в сайта на Бет365. В последното поле трябва да попълните своите предпочитания за часова зона и коефициентите на платформата. Това е, остава да потвърдите, че сте пълнолетни и да натиснете бутона „Регистрация в Bet365“. На посочения от вас имейл адрес ще получите линк за активиране на профила си. Оттам нататък профилът ви вече е създаден и можете да депозирате пари в сметката си и да започнете да играете. 

Важно е да знаете, че за да бъде валиден акаунта ви и да можете да теглите пари от него е необходимо да преминете и през процедурата за идентификация. Това можете да направите или като изпратите копие на документа си за самоличност по имейл или като го качите директно на сайта на Бет365. Щом приключите и с верификацията регистрацията е завършена и можете да се възползвате от всички възможности, които предлага сайта. 

Важно е да знаете, че можете да се регистрирате както през своя браузър, така и през мобилният си телефон. Стъпките за откриване на акаунт в сайта на Бет365 са абсолютно същите. Ако имате някакви затруднения можете да се свържете с оператор от отдела за обслужване на клиенти, който работи денонощно.
 

 


Още за: регистрация   акаунт   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар