Как са изглеждали Андреа, Михаела Филева и Диляна Попова като абитуриентки

17 май 2021 12:12   4928 прочита


Абитуриентските балове наближават. Повечето от нас с насмешка се сещат за своя специален момент след завършването. Но няма от какво да се срамувате, времената се менят.

Това се отнася за всички. Вижте няколко красиви българки на своя бал преди години.

Една от тях е Михаела Филева. Снимката от бала на Михаела е публикувана във Facebook от нейната учителка. За бала си тогава тя е избрала тюркоазена рокля по тялото с гол гръб, а косата ѝ е вдигната на висок кок. Красавицата позира на фона на пейзаж от родния си град – Велико Търново, пише Glasnews.

Друга певица - Андреа също не скри визията си преди години. Тя качи снимка от абитуриентския си бал на стори. Певицата прикачи снимка, на която се забавлява с приятелки, като добави хаштаг 2006, годината, в която се е състоял нейният бал. Андреа е заложила на рокля в телесен цвят и спускащи се по тялото къдрици.

 

Друга българска красавица Диляна Попова също обича този специален миг от живота си.

"От времето, когато нямаше селфита, нямаше лайкове и всичко ни харесваше... Снимахме се с апаратчета и вероятно след тази снимка съм дала моето на маика ми да го пази, защото тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон. Тук съм с мама, тате и моя кавалер Финчи, когото срещнах в Техникума по облекло и е един от наи-добрите ми приятели и до днес... Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса...", разказа Попова пред година.


Още за: звезди   Андреа   бал   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар