Жена заля с врящ сироп спящия си съпруг. Свари го за отмъщение!? 

18 юни 2021 15:03   3941 прочита


 

 
Жестоко убийство потресе Нестън, Англия. 59-годишната Корина Бейнс погубила по особено жесток начин своя съпруг, с който живяла цели 38 години. 

Тя смесила вода с три килограма захар и с врящия сироп заляла 81-годишния мъж. Това му причинило жестоко страдание, като 36% от тялото му се покрило с изгаряния. 

След това съпругата излязла, като го оставила сам да се бори за живота си и отишла при съседка, за да й съобщи за стореното. 

Пристигналите полицаи открили стареца да вие от болки в дома си, впоследствие мъжът починал от получените рани, вследствие на изгарянето. 

Причина за подлото убийство става семеен скандал ден преди престъплението, пишат английските медии. 

Жената била на пазар със своята дъщеря, а съпругът й бил нетърпелив тя да се върне, по това време тя изпълнявала и задълженията на негов болногледач. 

Въпреки спречкването изглеждало, че са се помирили. По-късно обаче Карина Бейнс кипнала лепкавата смес и поляла мъжа си. 

Властите разказват, че действието й е ужасяващо в много аспекти. Тя съзнателно е прибавила захар, за да може течността да прилепне по жертвата и да причини повече щети. 

Полицаите определят случая като кошмар, още повече, че мъжът е залят докато е спял. 

След това осъзнавайки постъпката си, тя отива при съседи, живеещи далеч от дома й, като по този начин допълнително забавяила пристигането на медицинския екип. 

За извършеното престъпление жената е заплашена от доживотна присъда, след като вината й за престъплението е доказана, без съмнение. 

 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар