Жена отказа 100 000 долара, предложени й от милионер. Защо?

21 март 2023 08:02   9615 прочита


 

Американският предприемач Стив Кърш, най-известен като основател на Фонда за ранно лечение на COVID-19 (CETF), предложи на жена на борда на самолет 100 000 долара за да си свали медицинската маска. За това милионерът само написа в Twitter.

Милионерът твърди, че маските са неефективни и се опитал да обясни това на спътничката си, която седяла до него в първа класа. Жената обаче отказала предложението му от 100 000 долара, защото вярвала, че маската я защитава. Важно е да се отбележи, че спътничката на Кирш работи във фармацевтична компания и има познания в областта на медицината.

Стив Кърш започнал да наддава със 100 долара, но жената свалила маската си само за закуска, тъй като вярвала, че не може да получи COVID-19, докато яде. Милионерът се опитал да й обясни, че вероятността от заразяване не зависи от процеса на хранене и че един дъх е достатъчен, за да се зарази с вируса.

„Сега съм на борда на полет на Delta. Персоната, която седеше до мен в първа класа, отказа 100 000 долара, за да свали маската си за целия полет. Без майтап. Това беше, след като обясних, че те не работят. Тя работи за фармацевтична компания“, пише мъжът.

Стивън Тод Кирш е американски предприемач. Той основава няколко компании и е един от двамата, които независимо един от друг изобретяват оптичната мишка.

Glasnews.bg


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар