Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

»звестен американски кечист осинови българче


7 ноември 2019 10:47   3945 прочита—емейството на една от най-големите звезди в кеча - американеца  ърт ≈нгъл се увеличи с още един член.

50-годишни€т ≈нгъл дочака пристигането на българчето, което осинови. ќлимпийски€т шампион по борба от јтланта 1996 и съпругата му имат още четири дъщери и един син, а вече се грижат и за 15-годишни€ »ван от —ливен.

 ърт ≈нгъл се срещна с тийнейджъра през л€тото, а ц€лата процедура по осинов€ването продължи н€колко месеца. ћомчето вече носи и името ƒжоузеф, а новите му родители полагат всички грижи, за да се адаптира възможно най-бързо, като включително са наели учител по английски език.

ќсвен това известни€т кечист €вно е решил да прави момчето спортист, тъй като показа в социалните мрежи т€хна обща снимка от фитнеса. "ƒжоузеф е нови€т ми партньор в тренировките", написа  ърт ≈нгъл в »нстаграм.

ѕред телевизионни€ канал "TMZ" ≈нгъл сподели: "Ќаистина е неверо€тно. 15-годишни€т ни син вече е при нас и се приспособ€ва към живота в јмерика. »маше много трудности, но той е страхотно хлапе. —ъс съпругата ми решихме, че не искаме бебе, а по-гол€мо дете."/monitor.bg/

ќще за:  ърт ≈нгъл  семейство  българче ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.