Изверг размаза главата на едногодишно дете с чук, защото... 

25 ноември 2021 09:55   2384 прочита


 

Близо до Калининград пиян мъж се разправи брутално с момченце на година и половина 

39-годишна местна жителка заедно с малкия си син дошли на гости на 50-годишния Александър Грачев. Приятелите пили алкохолни напитки и след известно време жената заспала. Останало без вниманието на майката, бебето започнало да капризничи и да плаче. 

Тогава ядосаният мъж многократно ударил главата на детето в стъпалата на стълбището във входа, а след това продължил да го млати с чук. Убиецът скрил тялото на момчето на тавана, като го закрил с облегалката на дивана. 

Събуждайки се, жената не намерила сина си и започнала да го търси. Нейният познат също се преструвал, че участва активно в издирването на детето. Скоро притестената майка се обърнала за помощ към полицията, която незабавно открила тялото на жертвата и задържала заподозрения. 

Сега разследващите работят с мъжа. Образувано е наказателно дело по клауза "в" от втората част на член 105 от Наказателния кодекс на Руската федерация ("Убийство на непълнолетен"). 

Според съседи мъжът е живеел сам, жена му е починала отдавна, а децата са пораснали. Неговата приятелка с малкото дете в селото не е виждана досега. Между другото, задържаният има шест внуци. 

Жената има по-голямо дете, то живее с баща си. 

БЛИЦ 

 


 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар