Изрод !Мъж държал жена си в тоалетната повече от година     

18 октомври 2020 07:19   3798 прочита


Изрод !Мъж държал жена си в тоалетната повече от година 
 

 
В индийския щат Харяна държавните служители спасиха жена, която от година и половина била заключена в малка тоалетна от собствения си съпруг. 

Според Hindustan Times 35-годишната жена е била освободена от плен, след като служител на местната организация за защита на жените е получил анонимно съобщение, че жител на едно от селата се подиграва с жена си. 

Заедно с двама полицаи, Ражни незабавно отишъл на място. При пристигането си намерили жената затворена в „много малка и миризлива тоалетна“. Според информация на служителите на реда, жертвата е прекарала тук последната година и половина при нечовешки условия. Жената била толкова изтощена, че едва успявала да стои на краката си. Както се оказа по-късно, в „заключенията“ жената не получавала достатъчно храна и напитки. Тя е откарана в местна болница и след това е поставена под опеката на неин братовчед.,пише Глас бг  

Според Hindustan Times мъжът, с когото жертвата е живяла 17 години и е родила три деца, се е защитил, че съпругата му има психични проблеми. Той обаче не може да представи документални доказателства. Освен това, както отбелязват държавните служители, жертвата лесно идентифицира членовете на семейството си и отговаря на всички въпроси, зададени от полицията. 

Както стана известно, заподозреният е задържан и поставен под стража. Срещу него вече е образувано наказателно дело по факта на незаконно лишаване от свобода на човек. Разследването на инцидента продължава. 


Още за: мъж   тоалетна жена си   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар