Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

»згониха футболна съпруга от стадиона по време на мач! ѕричината е смайваща!


5 септември 2019 09:27   6356 прочита—ъпругата на холандски€ футболист  евин янсен беше изгонена от стадиона по време на мач. “€ беше принудена да догледа срещата с участието на сво€та половинка от прозореца на офис сграда, намираща се близо до стадиона.

ћачът беше между √ол √охар —иржан и —айпа от втори€ кръг на първенството на »ран. —ъпругата на янсен е била отстранена от стадиона заради законодателството в страната, забран€ващо на жени да ход€т на футболни срещи и други спортни меропри€ти€.

27-годишни€т холандски халф премина в √ол √охар през това л€то като свободен агент. ѕреди това беше част от  амбуур. ћачът на нима му със —айпа завърши при нулево равенство. /blitz.bg

ќще за: съпруга  футболист  стадион ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.