Ќовините на югозападна Ѕългари€
 —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

»здигнаха най-високата жилищна сграда в света


19 септември 2019 10:08   3024 прочитаЌай-високата жилищна сграда в света се намира в Ќю …орк и вече е почти готова. —троителните работници постав€т стъклените й панели в момента. ќчаква се да бъде окончателно завършена през 2020 г., предадоха световните медии.

—данието се намира в ћанхатън и е с височина 472 метра. ¬ сградата има 179 апартамента, всеки от които с между 2 и 8 спални. Ќай-големи€т апартамент се простира върху площ от 1625 кв.м. ќт по-горните етажи се разкрива красива гледка към —ентрал парк и река ’ъдсън.

The Central Park Tower е проектирана от јдри€н —мит и "Gordon Gill Architecture". ¬ сградата ще се намира луксозен магазин "Nordstrom", който ще се простира на 7 етажа. Ќа първите нива ще се разполага и луксозен хотел, а на последни€ етаж ще има бална зала.

÷ените на жилищата започват от 6,9 млн. долара за апартамент с две спални на 33-ти€ етаж, а най-скъпото се намира на 112-ти€ етаж и струва 63 млн. долара.

¬ сградата има плувни басейни, спа, кино, бар и бална зала. /economic.bg/

ќще за: сграда  панели  медии ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.