Инцидент в леглото отказал Джони Деп от брака с Амбър Хърд

11 юли 2020 13:38   4533 прочита
сн. Ера/Бгнес
сн. Ера/Бгнес


сн. Ера/Бгнес

По думите му, той се опитал да се раздели в добри отношения със съпругата си

Инцидент в брачното легло на Джони Деп и Амбър Хърд в къщата им в Лос Анджелис станал поводът за разтрогването на връзката им. Това обясни актьорът от „Карибски пирати“ пред съда в петък.

Екранният капитан Джак Спароу разказа, че инцидентът се е случил през април 2016 г., след 30-ия рожден ден на Хърд. Тогава чистачка намерила в леглото на двойката следи от дефекация. Хърд обвинила за това кучетата, които отглеждаха с Деп. Актьорът обаче е категоричен, че животни, които тежат не повече от 2 килограма не могат да оставят такива следи. Той бил сигурен, че зад инцидента стои или самата Хърд, или някоя нейна приятелка.

Актьорът обяснява, че първоначално е приел с насмешка случаят. Именно той обаче прелял чашата на търпението и тогава холивудският ас взел решение да се разведе. По думите му, той се опитал да се раздели в добри отношения със съпругата си, като прочете негово съобщение, изпратено до нея, в което й пожелава всичко добро. „Според мен най-лошото беше минало – връзката ни. Оставаше само да я прекратим“, казва Деп./Канал3


Още за: джони деп   легло   инциент   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар