Футболист уби сина си! Подозирал, че е заразен с COVID-19 

15 май 2020 05:17   5282 прочита


Турските власти са арестували футболист, който призна, че е убил петгодишния си син, докато детето било лекувано в болница по подозрения, че е заразено с COVID-19, предаде АП. 

Джевхер Токташ, на 32 години, се е предал на полицията и е признал, че е задушил сина си с възглавница на 4 май, съобщи Анадолската агенция. 

Смъртта на момчето първоначално не изглеждала подозрителна, макар че тестът му за COVID-19 се оказал негативен. Тялото му е ексхумирано като част от разследването. 

Хабер Тюрк съобщи, че Токташ, който в момента играе в отбора от аматьорската лига "Бурса Йълдъръмспор", признал, че се е опитал да задуши сина си, защото не го обичал, а се е предал на полицията 11 дни по-късно, защото имал угризения на съвестта. Glas. bg 

Момчето било прието в детската болница в северозападния окръг Бурса с кашлица и висока температура на 23 април, и било поставено в изолация заедно с баща си. 

Бащата го задушил с възглавница, след което повикал помощ, казвайки, че състоянието на детето се е влошило. Детето било откарано в интензивното отделение, където починало два часа по-късно. 

Все още не е определена дата за съдебен процес. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар