Формата на пръстите разкрива каква личност сте

21 октомври 2015 11:15   6643 прочита


Знаете ли, че формата на пръстите разкрива какъв човек сте? Сравнете своята с тези на картинката и проверете какви са вашите характеристики.

Тип А

Имате склонност да криете чувствата си и да се държите меланхолично. Често се преструвате, че сте по-готини и независими, отколкото наистина сте. По същество вие сте доста емоционален човек. Отнасяте се деликатно към хората, които опознавате и мразите лъжите, лицемерието и измамата.
Малко сте ексцентрични и арогантни, но имате голямо сърце и искате да помагате.
Приключвате всяка зададена задача или ангажимент, дори и ако не искате.
Обичате да се смеете и правите това дори и когато нещо не ви е много забавно, Студени сте към хората, с които не сте много близки, но пък сте доста емоционални към тези, с които сте.

Тип Б

Не сте свикнали да предприемате инициатива да се доближите до хората.
Много сте лоялни, като се влюбите в някого, ще му дадете цялото си внимание и винаги ще мислите за него.
Вие сте много чувствителни, макар и да не изглеждате такива.
Щом решите да направите нещо, максимално ще се стараете да го завършите докрай.
Страхувате се да не бъдете наранени, така че се преструвате, че ви е добре да сте сами. Оставате спокойни дори и когато се чувствате много разстроен заради нещо.
Изглеждате като силна и независима личност, която винаги говори рязко, въпреки че имате нежно сърце и лесно можете да бъдете наранени.
Винаги мечтаете за някого, който ще ви разбира и обича и ще ви дава всичко, което пожелаете.

Тип В

Лесно се трогвате, но и лесно се отказвате от нещата, които ви правят ядосани, не искате да задържате гняв. Не обичате предизвикателствата и не искате да се занимавате с нещо, което не ви е познато, но се съобразявате с мнението на други хора.
Понякога може да сте натрапчиви, а егото ви е много голямо, когато спорите, но първи се извинявате.
Винаги пазите вашите чувства и проблеми само за себе си. Не ви харесва да се преструвате, защото добре знаете какво искате и какво не.
Имате нужда хората да ви вярват и да разчитат на вас. Имате добро сърце и лесно можете да бъдете наранени, а щом някой ви се извини, веднага прощавате, защото не може да издържите да се карате с някого прекалено дълго. /Превод и редакция: П. Иванова по попара.мк

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар