Флагман: Христо Сираков не е оставил завещание. Почва битка за богатството му 

25 септември 2020 07:21   5523 прочита


 
 

 

 
Цяла България познава Христо Сираков като плейбой №1, но малцина знаят какъв е бизнесът му. Той е управлявал оръжейна компания и работил основно на италианския пазар. Близките му го определят за изключително заможен човек с активи за милиони. Приживе едва ли е написал завещание и се очаква сега да започне битка за парите му. 

Той беше ранима душа с голямо сърце, помагаше на много, но дали са го оценили, питат се негови близки 

 

Колко красиви жени ще видим в петък с черни воали на поклонението на Христо Сираков? Това питат близки на семейството. Траурната процесия ще е в 11 часа в църквата „Света София”. 

Припомняме, че българският Хю Хефнър издъхна едва на 64-годишна възраст в столична болница, след като в последните дни бе изпаднал в кома след втори тежък инсулт. 

Христо Сираков за последно бе с плеймейтката Жанет Осипова, но по сведения на Флагман, се разделил с нея преди три месеца. 

Той има три деца от две жени. Припознал е дъщерята от предишен брак на първата си съпруга Мария. Момичето се казва Деница и днес е на 33 години. Мария му е родила и дъщеря, в момента на 22 години. Анна-Мария се е дипломирала в Royal Hollоway University of London и в момента живее в Италия. 

Сираков има и син на 15 години от втората си жена - менекенката Ирен Онтева. Той е разделен с майка му, но тийнейджърът до последно е живял с него в имението му край София. 

Христо Сираков с Ирен Онтева, Булфото 

Човек, който е от най-близкото му обкръжение разкри пред Флагман. бг, че бизнесменът се е грижил за поне 10-ина бивши приятелки, на които помагал финансово, без да иска каквито и да е облаги. 

„Малко хора познаваха добре Христо. Да, беше плейбой, обичаше жените, но не изневеряваше и щом беше с една – тя бе единствената за него. Той беше изключително добър човек, сърцето му беше голямо, без да иска каквото и да е било помагаше на бившите си половинки – даваше им пари, за да поддържат високия си стандарт, живееха в негови жилища или такива, за които той плащаше наема, ползваха колите му, беше им касичка”, разказа негов близък пред Флагман. бг и сподели какъв е бил девизът на Сираков, който често повтарял: "Човек каквото и да прави в този живот, трябва първо да се замисли какво дава. И така успяваш да правиш и пари, и любов... 


Още за: Сираков   нследство   битка   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар