Екс-адреналинка е новата "Мис България"

22 ноември 2019 10:00   6314 прочита


И тази година конкурсът "Мис България" не се размина от критики. Поредната носителка на така желаната титла, предизвика противоречиви мнения в социалните мрежи. Ето и коя всъщност стана първа в надпреварата по хубост... Софиянката Радинела Чаушева, която е студентка по журналистика в УНСС стана победител, като това не е първия й досег до славата. Може би си спомняте името й като една от бившите адреналинки в тв шоуто "Господари на ефира".

С днешна дата брюнетката възмути ценителите на естествената красота с това, че има пластични операции. Освен силиконов бюст, тя се е подлагала и на корекция на задните части, писаха по-рано през годината някои таблоиди. Най-вероятно Радинела се е стягала за събитието от по-рано и за целта стабилно се е тунинговала, а по този повод критиците не замълчаха.

"Да не сме на конкурс за най-сполучливи пластични операциии?!", коментираха възмутено те. “Естествената красота отдавна не се цени на този конкурс”, отсъдиха други. Събтието излъчи и още две победителки. Организаторката Ирина Папазова обяви съответно победителките от "Мис Пловдив" Стелияна Иванова и "Мис Асеновград" Мария Попова./hotnews.bg/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар