Дървеници и мръсотия срещу 90 лева на вечер в хотел в Черноморец?

26 август 2020 11:22   4064 прочита


Зрители на NOVA се оплакаха от лоши условия, ниска хигиена и дървеници в хотел, за който платили по 90 лева на вечер. Мястото за настаняване се намира в Черноморец. „Посещавал съм доста хотели, но такъв видях за първи път – мръсотия.

Това място за настаняване за мен е пълен резил”, коментира Иван Колев. Той твърди, че снаха му е получила обрив след първата вечер в хотела. „Помислихме си, че има комари. След втората нощувка беше цялата нахапана от дървеници”, допълни Колев. На въпрос дали е поискал да разговаря с управителя Иван отговори: „Там не можеш да намериш никого – нито управител, нито човек на рецепция”.

Туристите подават сигнал до РЗИ-Бургас. Оттам отговориха, че ще извършат проверка по случая. „Хотелът е обезпаразитен по всички изисквания – всяка една стая и коридор. Това можем да го докажем с документи. До момента туристите, които са ни гостували, са оставали много доволни и очаровани”, обясни управителят на хотела.

Министерството на туризма също извърши проверка по сигнала. „При цялостната инспекция на обекта не бяха установени нарушения, вероятно хотелиерът е отстранил това, което е било като нередовност. Предстои да извършим повторна проверка, за да сме сигурни, че цената и качеството отговарят на исканата туристическа услуга”, заяви началникът на отдел „Регулиране на туристическите дейности“ Елеонора Добрева./nova.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар