Доклад ISS: 99% от смъртните случаи от Covid19 са имали предишен доклад за сериозна болест за заболеваемостта от Covid19 в Италия шокиращо четене ... но не по начина, по който бихте си представили

20 март 2020 13:52   8050 прочита


Докладът беше преведен и изпратен до нас от Swiss Propaganda Research. Техният екип върши голяма работа, съдействайки и превеждайки източници на информация за пандемията на коронавирус. Ежедневната им актуализирана нишка тук е ценен ресурс за всеки, който се опитва да бъде в крак с времето.

Тук има някои много важни факти, всички игнорирани от мейнстрийма. Има епидемиологично проучване, направено от японска изследователска група, която установи, че коефициентът на смъртност на случаите е потенциално нисък до 0,04% (значително по-нисък дори от сезонен грип). Има немски и китайски биолози, които съобщават за недоказания характер на тестовите комплекти Covid и че те могат да генерират „фалшиви положителни резултати“.

Има италианско проучване, което установява, че до 75% от пациентите с положителни тестове са напълно безсимптомни, съчетани с предупреждения от испански лекари, че паниката и системното претоварване представляват много по-голяма заплаха за общественото здраве от коронавируса. Както казахме, всичко това е много ценна информация и горещо ви препоръчваме да прочетете цялата тема и да проверявате ежедневните им актуализации. Отлично изследване. ... но най-вече искаме да се съсредоточим върху най-новата им актуализация, превода на ISS доклада за заболеваемостта от пациенти с коронавирус.

Статистиката е много интересна. Според този доклад: Средната възраст е 80,5 години (79,5 за мъжете, 83,7 за жените). 10% от починалите са били над 90 години; 90% от починалите са били над 70 години. Само 0,8% от починалите нямаха съществуващи хронични заболявания. Приблизително 75% от починалите са имали две или повече съществуващи състояния, 50% са имали още три предшестващи състояния, по-специално сърдечни заболявания, диабет и рак. Петима от починалите са на възраст между 31 и 39 години, като всички те са имали сериозни съществуващи здравословни състояния (например рак или сърдечни заболявания).

Националният здравен институт все още не е определил от какво са умрели пациентите в крайна сметка и ги нарича в общи линии като смърт от положителни за Covid19. Помислете какво означават тези статистически данни, особено третата и последната точка заедно, следвайки логичното им приключване. 99,2% от италианските смъртни случаи, свързани с Covid19, вече са били болни от нещо друго, а МКС всъщност не са определили, че са умрели от Covid19.

Това е шокиращо Особено, когато са сдвоени с докладите, че тестовите комплекти могат да създадат фалшиви положителни резултати. Напълно възможно е десетки, дори стотици смъртни случаи в Италия (а може би и в останалия свят) погрешно се приписват на Covid19, а не на сърдечна болест, рак, емфизем или каквато и съпътстваща болест всъщност е причинила смъртта. Нека да направим няколко прости математики.

В момента Италия отчита 2978 смъртни случая, свързани с пандемия. 99,2% от тях вече са болни, което означава, че 0,8 не са. 0.8% от 2978 са малко под 24. Това означава, че само 24 души са загинали, докато изобщо нямат коморбидност. (И не знаем тяхната възраст или социални обстоятелства). Въпросът става, защо се случва това? Защо получаваме истории за препълнени погребални домове, когато най-лошият сценарий на Covid19 (т.е. няма фалшиви позитиви или погрешно разпределени смъртни случаи) би бил увеличение с ~ 2% в очаквания процент на смъртност?

Защо чуваме слухове, че италианските отделения за интензивно отделение са претоварени до прекъсване тази година, но не чухме такова нещо, когато ICU в Ломбардия бяха затрупани със случаи на грип през 2017/18? Защо медийните разкази и действията на нашите правителства са напълно несъвместими със статистическата реалност? Това би трябвало да предизвика безпокойство за всички.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар