ДНК разкри кой е бащата на бебето на "бременната от 10-годишен"

11 септември 2020 07:24   16653 прочита


Рускинята Дария Суднишникова стана майка на 14-годишна възраст. Но кой е татко на малката й дъщеря? 10-годишно момче или тийнейджър, за когото се твърди, че е изнасилилил момичето? Според руски медии 14-годишната блогърка от Железногорск е родила бебе на 16 август. Оттогава Дария с гордост показва дъщеря си Емилия в нейните истории в Instagram. 

Но дори по време на бременността й винаги й задаваха един и същ въпрос: Кой е бащата на бебето? 

В мрежата Дария стана известна поради факта, че уж е забременяла от 10-годишния си приятел Иван. След изследване на момчето обаче лекарите потвърдиха, че зачеването не може да се случи, тъй като тялото на Иван поради възрастта все още не е в състояние да произвежда сперматозоиди. 

По-късно младата рускиня разкри тъжна тайна: бащата на детето може да е и по-голям тийнейджър, когото тя срещнала в училище. Според Дария тогава 15-годишното момче я е изнасилило и по този начин тя е забременяла. 

Според Daily Mirror едва сега всички съмнения са разсеяни по този случай: според резултатите от ДНК тест, иницииран от служителите на реда, бащата на детето е тийнейджърът, който е малтретирал момичето. Както стана известно, той вече е поставен под домашен арест, сега разследващите се занимават с него. 

Въпреки това 14-годишната Дария остава с Иван. Според слуховете той дори се преместил в къщата й, за да се грижи за малката й дъщеря. Наскоро обаче в своя канал в Instagram блогърката каза, че това не е вярно: „Иван не живее с мен, той само понякога остава да пренощува. “ 

Независимо от това, момчето иска да продължи да играе ролята на татко: „На 16-годишна възраст той официално ще формализира бащинството“, написа Дария и добави: „Но това също ще зависи от това каква връзка ще имаме по това време“. 

В момента майката на Дария Елена се смята за настойник на детето. 35-годишната новоизлюпена баба обаче е болна от рак и не се знае докога ще може да се грижи за внучката си. Glas.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар