Деветгодишно дете: „Моят баща ми призна, че е изнасилвач" 

26 март 2020 07:19   2 коментара   26443 прочита


 В много семейни фотографии 43-годишният Азиз държи в прегръдките си сина си Идрис. 9-годишното момче дори обича баща си, въпреки факта, че е изнасилвач и е в затвора за ужасно престъпление. 

Идрис разказва пред репортери, че майка му се е старала да не открие истината за това, в което е обвинен баща му. 

„Веднъж, когато пристигнах с майка ми, за да посетя баща си в затвора, той ме прегърна, каза, че много ме обича и изведнъж каза:„Баща ти е изнасилвач“, споделя Идрис пред bild. de. 

Сега момчето страда от депресия и не може да разбере защо баща му е направил това на семейството си. 

През октомври 2019 г. Азиз отвлече и изнасили 20-годишна студентка. Остави момичето вързано за дърво по магистрала 29 близо до Мьончаген. Цяла Германия говореше за това престъпление. 

На 20 април мъжът ще се яви пред окръжния съд в Любек. Прокурорът обвинява мъжа в отвличане, изнасилване и опит за убийство. Разследващите смятат, че в ранните часове на 12 октомври мъжът е отвлякъл студентката, изнасилил я в микробуса си, след което я закарал в гората и я вързал за дърво. Жертвата била открита от шофьор, който по чиста случайност спрял на пътя и чул виковете. 

Прокурорът Шлезвиг-Холщайн е убеден, че на 26 септември 2019 г. бащата на три деца Азиз се е опитал да изнасили и друго момиче (на 26 години). За щастие жертвата успяла да избяга. 

Емине, съпругата на Азиз, казва, че е добър баща, но лош съпруг. Той често й посягал. Въпреки това жената продължава да посещава мъжа си в затвора. 

Превод: Glas. bg 

2 коментара
26 Март 2020 11:26 | Dgagata
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мюсюлманин, клъцнете му го, а жена му насилвайте.


26 Март 2020 11:26 | Dgagata
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мюсюлманин, клъцнете му го, а жена му насилвайте.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар