Деси Банова напук на  слуховете: Обичаме се с Росен, няма да се развеждаме! 

18 октомври 2020 08:04   3 коментара   10619 прочита


"Обичаме се с Росен! Изобщо няма нищо вярно в това, че се развеждаме! Да ви кажа не съм видяла това, което е написано, но то не е вярно. Ние двамата си гледаме децата и сме щастливи, няма какво друго да ви кажа по темата. " 

Това сподели съпругата на бившия президент Десислава от Плевнелиева. "Не знам откъде си измислят хората такива сензации. Сигурно, за да се продават“, допълни бившата синоптичка. 

Росен Плевнелиев и Деси Банова сключиха брак през юни миналата година, а синът им се роди на 1 октомври 2018 година и наскоро стана на две годинки. За рождения ден на малкия, Росен и Деси били заедно, допълват близки до семейство. 

Голямата фамилия на Плевнелиев живее в луксозна къща в „Резиденшъл парк“ - комплекс построен от строителната фирма на бившия държавен глава. Ссиноптичката никога не е имала конфликт с децата от първия брак на съпруга си и дори е споделила това в медиите. 

За Росен Плевнелиев това е трети брак. Преди него той е развеждан два пъти, а втората си жена Юлияна има синове Асен и Павел. Деси има дъщеря Йоана от бизнесмена Ивайло. Общото им дете с Росен се казва Йоан, пише „България Днес“. 

3 коментара
18 Октомври 2020 12:14 | ?????
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

БОли ме дедовия за помияра на снимката!


20 Октомври 2020 12:40 | Плашипутарник
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Почвам да го местя...


25 Октомври 2020 14:59 | Optimuspraim
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Интересно, дали жени като тази могат да се влюбят в мъж, който няма пари?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар