Ден на постигане на вътрешна свобода!

26 септември 2018 10:13   2373 прочита


Луната e знак Овен до 10:17ч на 27 септември.

Емоционалното напрежение и импулсивност. Действията са по-резки. Липсва търпение. Не се претоварвайте физически през този период. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Зачестяват главоболията и мигрените. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Трудно се постига концентрация и добри резултати. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. На много хора им се иска да решат всичко с един удар и да продължат нататък. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Луната преминава на празен ход от 13:29ч до 10:17ч на следващия ден. Не предприемайте нищо важно. Ако не можете да почивате, вършете си обичайната работа. Да не се започват нови неща.

Хронология на лунните дни:

17-ти лунен ден, започва от 19:53ч на 25 септември и продължава до 20:20ч на 26 септември.

Денят е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Добър и щастлив. Притежава ин енергия (женска, пасивна). Това е ден на постигане на вътрешна свобода, радост от съществуването, достигане до идеалната любов. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите. Денят е енергийно наситен и онези, които са развити духовно могат да получатn откровения и има възможност да познаят истинската любов.

Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има хармония във всичко.

Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега не трябва да се живее по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие червено вино.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и интимност.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Ако сте сънували кошмари, означава, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Сами не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Следва 18-ти лунен ден, започва от 20:20ч на 26 септември и продължава до 20:49ч на 27 септември.

Днес е 10 слънчев ден - Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото е възможно го отложете за друго време. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите. Ако не можете да спите, значи с нещо сте осквернили Небето.

novini.bg


Още за: луна   знак   Овен   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар