Данъчни издирват любовницата на Веско Маринов

17 ноември 2019 12:59   9377 прочита


Неизряден данъкоплатец се оказа любовницата на Веселин Маринов. Бившата сервитьорка от Добрич – Веселина Пеева, натрупала задължения към Община Варна, защото не плащала данъците на апартамента си там.

До нея било изпратено специално писмо, което да я уведоми да се яви и да стопи набъбващата сума. Към момента обаче Веселина почти не се вясвала в морската ни столица, защото окончателно се преместила да живее в луксозното жилище на трубадура от Полски Тръмбеш в София, където преди нея край печката се въртяха дълъг списък жени.

Във Варна, където изгората на певеца живяла отново в охолство със съпруга и децата си, преди да се прехвърли в къщата на Маринов, продължавала да ѝ се носи лоша слава. Наскоро нейни съграждани разкриха, че имала доста буен нрав и често вдигала без свян скандали за щяло и нещяло. Те разказаха пресен случай, който се състоял в близкото минало, когато Веселина вече била в обятията на изпълнителя на „Горчиво вино“. Тя заформила луда кавга във варненски бутик за чанти, който без малко не завършил с позорен арест. Дегизирана с тъмни очила и шапка, блондинката влязла с гръм и трясък в магазин в центъра на града.

Побесняла, че е закупила кофти чанта, моментално започнала да крещи на клетите продавачки, които се видели в истинско чудо. Момичетата обяснили, че дамата може да върне закупената чанта, ако пази косов бон. Тя обаче не пазела такъв и заплашила, че нямало да си тръгне, без да получи нова чанта. Тъй като крясъците не спрели и други клиенти дори не смеели да влязат в магазина, консултантките обяснили, че ще бъдат принудени да се обърнат към полицията. Това намерение укротило половината на Веско и тя доброволно излязла от бутика.

Родители на съученици на двете ѝ деца, чиито права са присъдени на бившия ѝ мъж, пък разказват, че тя най-редовно вдигала във въздуха и училището им. Според съдебно решение Веселина имала право да ги вижда само в определени дни и часове през седмицата, но имала навика да ходи до училището, когато ѝ хрумнело. Това обаче внасяло напрежение и у собствените ѝ деца, и у учителите, които не спестявали нищо от поведението ѝ на бащата./retro.bg/

 

Област за прикачени файлове

 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар