Цоньо от "Фермата": Бях женен, но разбрах, че жена ми има връзка с брат ми   

18 октомври 2021 06:35   5551 прочита


Цоньо от "Фермата": Бях женен, но разбрах, че жена ми има връзка с брат ми 
 

 
В най-оспорвания дуел досега в седмия сезон на "Фермата“ по bTV Цоньо Трифонов си тръгна победен от Костадин Шопов. Въпреки че се раздели с мечтата си да остане в предаването, шофьорът запази докрай своето достойнство и добродушна усмивка. 

"Преди време бях женен, девет години живяхме със съпругата ми. Един ден обаче разбрах, че жена ми има връзка с брат ми", казва Цоньо Илиев. 

"Тази история приключи преди много години и предпочитам да не си спомням за нея", споделя поредният отпаднал участник от "Фермата" в студиото на "Тази събота и неделя". 

От разговора с водещата Петя Дикова стана ясно, че шофьорът е имал много трудни моменти в живота си и дори два пъти е правил опити да сложи край на живота си. Въпреки всичко е намерил сили да продължи. 

За престоя си във "Фермата" Цоньо разказва, че е научил много нови думи на английски от младите участници в предаването. 

Все още не е изгледал епизоди от неговия сезон, защото е излязъл едва вчера, но е забелязал предателствата във формата и интригите, които се заформят. 

"Във "Фермата" има предателства", заяви той. Според него Живка заслужава да спечели голямата награда. 

А за живота на село Цоньо споделя: "Най-хубавото на живота на село е спокойствието - чистия въздух, близо до природата, близо до Бог. " 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар