Българска чистачка върти на пръста си лондонски баровци

29 май 2015 10:07   7340 прочита
Снимка standpointgroup.com
Снимка standpointgroup.com


Снимка standpointgroup.com

Британци я жалят заради болки в гърба, пускат прахосмукачката вместо нея

Родна чистачка се превърна в звезда във Великобритания, след като стана героиня в документалния филм на Би Би Си: "Модерни времена: Тайният живот на чистачките", пише "Телеграф". Лентата беше определена като най-забавната програма от телевизионните рецензенти на британските вестници."Най-смешното нещо по телевизията бе един адвокат на име Дейвид, който се опитваше да обясни на чистачката си,че и е оставил ризи за гладене", пише "Дейли мейл". Жената обаче била българка и разбирала английски само когато искала.

В останалото време мрънкала,че нищо не вдява. Комичното било, че Дейвид ужасно се притеснявал да нарежда на наетата от него помощничка и буквално се сгъвал на четири,когато изричал молбите си. Доста странните отношения между работодателя и българската му работничка станали обект на интерес и за тв рецензента на "Индипендънт". Той изтъква,че чистачката е била счетоводителка в родната си България. Имала трудно детство и зарязала мъж пияница. Трогнати от нелеката съдба на сънародничката ни, богата двойка от лондонския квартал Дълуич не само й купуват дивидита на български, но и сами я учат на английски.

Препоръчват я на свои съседи. И чудо - дори я отменят в чистенето с прахосмукачката, тъй като нашенката им казала, че има остри болки в гърба, докато прави това действие. /Блиц

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар