Българки направиха хитов продукт за самотните жени в Англия 

20 ноември 2022 08:37   1 коментар   4221 прочита


 

Плюшените мечета с човешки размери и във формата на човек са нещо, което е предназначено за самотни жени. Известни като Loving Bear Puffy, гигантските плюшени мечета на цена от £135 копира мъжкото тяло с главата на очарователно полузаспало мече, пише LeicestershireLive. 

За изобретената от българска компания, 5 фута 7 инча човек-мечка се твърди, че помага да „замени нуждата от физическо присъствие“ и може лесно да бъде позиционирана благодарение на тегло от само 3, 2 кг. Фирмата, основана от модела и креативен дизайнер Ина Мархолева и продуктовия и креативен мениджър Тоня Берданкова, описва продукта като "много личен", който предназначен "за обикновена жена, която се страхува да остане сама". 

В изявление двете основателки обясняват: „Ние жените, често сме оставяни сами по различни причини. Понякога това е личен избор, лош късмет или съдба, но всички имаме нужда от нечие присъствие или прегръдка, особено вечер преди да заспим или на дивана пред телевизора. Ето защо Puffy е направен с човешка форма и размер, за да замести максимално липсата на физическо присъствие, когато трябва да се прегърнем или облегнем на някого. " 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
20 Ноември 2022 13:50 | Да ви
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какви са тея плашила, мечката по симпатична особено дъртата е плашеща
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар