Брутално! Звезда преби жена пред бебе и я хвърли във…

26 ноември 2021 07:01   1 коментар   3119 прочита


 

Полицията в САЩ арестува бившата звезда по американски футбол Зак Стейси след извършени от него чудовищни действия. Бившият рънинг бек на Сейнт Луис Рамс и Ню Йорк Джетс пребил брутално бившата си приятелка Кристин Еванс, информират американските медии. 

Стейси веднага и тикнат зад решетките и до разписа му ще остане задържан. Срещу него са повдигнати обвинения за тежка телесна повреда и нанесени материални щети. 

Какво всъщност се случило? Стейси побеснял от ревност и се върнал в жилището на бившата си приятелка, с която имат петмесечен син. 

След кратък разговор помежду им на камерите от жилището се вижда как Стейси първо удря брутално 30-годишната жена и праща на пода. Малко след това той я хваща и пред очите на сина им я захвърля към телевизора. Едва когато Кристин набира номера за спешна помощ, Стейси напуска жилището. 

„Той няма да спре. Ще ме убие и ще продължи да си мисли, че е прав. Той ме удари няколко пъти по главата. Помолих го да спре, защото бебето лежеше на дивана, само на няколко метра от нас. Когато паднах на земята, той започна да ми крещи, че съм разрушителна. Тогава ме вдигна от пода и ме удари", сподели жертвата пред TMZ. 

"Страхувах се за живота си и за живота на моите деца“, добавя Кристин Еванс разказа си за случилото се и споделя още, че Зак е бил "доброволно приет в психиатрия" през март тази година. 

Еванс разкрива и други случаи на насилие, твърдейки, че през октомври Стейси я е ударил, докато е държала бебето в ръцете си. Тя допълва, че на 15 август е била подложена на брутален тормоз, при който Стейси я е удрял по лицето и по краката, след което я е вдигнал и я е хвърлил към прозореца, който се е счупил. Кристин се оплаква и от властите във Флорида, които са бездействали до този момент, като допълва, че ѝ е отнело четири дни, за да подаде жалбата след последния инцидент. 

След нападението, точно преди да затръшне входната врата след себе си, Стейси се обръща и казва "обичам те" на момчето. Това се чува и в публикуваното в социалните мрежи видео. 

Блиц 
 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
26 Ноември 2021 07:35 | ---
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Горилите са по-цивилизовани от този човешки екземпляр.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар