Брутално! Звезда от Instagram ряза къс по къс майка си и я уби, защото... 

15 декември 2021 06:03   6279 прочита


 

В Молдова 21-годишна студентка по медицина и моделка в Instagram е намушкала майка си с нож, след което е изрязала сърцето ѝ от гърдите. После Анна Лейкович измива следите от кръв под душа и отива на среща с приятеля си, съобщава "Сън". 

Момичето извършва чудовищното престъпление през декември 2020 г. Анна напада с нож 40-годишната си майка Прасковия Лейкович, като забива острието няколко пъти в тялото ѝ. 

След това момичето е решило да причини възможно най-много страдания на родителката си като собственоръчно изрязало сърцето ѝ. Впоследствие моделката разчленила трупа, като извадила с нож червата и белите дробове. 

След като приключила с клането, момичето отишло в дома на приятеля си, предложило му шампанско и спокойно казало на любимия си, че току-що е убила майка си. 

Когато убийцата останала в дома му през нощта, младият мъж влязъл в дома ѝ, за да провери дали тя казва истината. Когато видял какво е направила половинката му, уплашеният млад мъж се обадил в полицията. 

По-късно съдебните експерти установяват, че жената е била все още жива, когато дъщеря ѝ е  рязала сърцето ѝ. 

Според бабата на убийцата, внучката не е слушала никого, водела е "неморален начин на живот" и е злоупотребявала с наркотици и алкохол. 

Съдебно-психиатричната експертиза на Анна Лейкович е установила, че момичето не е осъзнавало какво прави. След това съдът е постановил, че момичето не носи наказателна отговорност за случилото се, и тя е настанена в психиатрична клиника. 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар