Британска звезда призна, че е гей и показа българския си любовник

08 декември 2019 11:06   6286 прочита


Победителят в британското кулинарно шоу Bake Off Дейвид Атъртън обяви решението си да се разкрие като гей на 29-годишна възраст, пише PinkNews.

Атъртън бе коронясан за шампион на Bake Off миналия месец, като учуди съдиите още от първата седмица с цветнияси си пай „Snakey Bakey Cake“. Той продължи да изнася някои от най-впечатляващите спектакли на състезанието. 36-годишният здравен съветник спечели и в гейската секция на Twitter, когато разкри българския си партньор Ник, който се затича да го поздрави с целувка, след като бе обявен за победител.

Но той не винаги е бил толкова отворен. Възпитаникът на Етертън бил едно от седемте деца в евангелско християнско семейство, което според него довело до много срам относно неговата сексуалност. „За хомосексуалността всъщност не се говореше, но знаех, че това се възприема като много негативно нещо“, каза той. "Всичките ми приятели бяха християни и никога не е минавал ден, в който да не съм чувал нещо много обидно, което се отнася за LGBTQ хора." Ник е първият партньор, който Атертън някога е представил на родителите си, а двойката сега живее щастливо заедно в Лондон. /blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар