Братът на Еманюел Макрон не иска да се свързва с него - нарича го далечен братовчед

06 май 2022 14:36   4428 прочита


 
Еманюел Макрон наскоро спечели вторите си президентски избори и френската общественост отдавна се интересува от личния му живот.

Въпреки че съпругата му Брижит Макрон често се споменава, когато става дума за личния му живот, е известно, че президентът на Франция има по-малък брат Лоран и по-малка сестра Естела.

Лорън Макрон е кардиолог, работещ в Ньой сюр Сен и няма много общо с по-големия си и по-известен брат. А именно брат му не иска да го свързват с президента на Франция и дори на въпроса за него казва, че е негов далечен братовчед.


Въпреки че са живели заедно по време на следването си, по-младият Макрон вече е избрал стратегия за отричане на всякакви близки кръвни връзки с президента. През годините на съвместно обучение братята Макрон не споделят едни и същи интереси. По-големият брат бил  сериозен, докато по-малкият предпочита  да се забавлява.

 

  За изненада на всички братята били забелязани  заедно на финала на футболното Купе дьо Франс през април 2019 г., по време на мача между ПСЖ и Рен на Стад дьо Франс. Въпреки че Лорън не иска да се свързва с президента, те явно все още са близки насаме.


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар