Бетано е от букмейкърите за професионалисти. Защо?

25 ноември 2022 12:05   4365 прочита


Чуждестранният оператор Бетано е една от интересните хазартни компании, които вече функционират и на българския пазар. Дори някои биха казали, че Бетано е от букмейкърите, които са по-подходящи за професионални играчи, а не толкова за новобранци. Но на какво се дължи тази репутация на компанията? Това си струва да разискваме в следващите редове.

Betano е букмейкър, който ти позволява да разкриеш потенциала си

Подобно становище е интересно, но още по-интересно е да се дискутира на какво се дължи то. Може да се каже, че до голяма степен причина за това са някои “инструменти” за залог, които Betano предоставя на своите потребители. Инструменти, които начинаещите играчи биха намерили за по-сложни и по-скоро биха избягвали, предпочитайки по-стандартни типове залози.

Ето кои са някои от офертите на чуждестранния оператор, които считаме за подходящи по-скоро за по-опитни потребители, вече натрупали солидни знания по отношение на спортните залози:

Bet Builder

“Строителят на залози” е функция, която ви позволява да направите един залог, съставен от различни пазари. Например, ако смятате да заложите на футболна среща, можете да обедините пазари като краен победител, голмайстор в срещата и под/над 2.5 гола. Както виждате, това е далеч по-комплексен тип залог, който по-скоро е подходящ за професионални залагащи. Новаците надали биха използвали тази функция особено много.

Поискайте залог

 

Този инструмент ви позволява да си поискате от Бетано тип залог, който към момента не е наличен и не може да бъде направен. Така можете да се сдобиете с изцяло нов пазар и персонализиран коефициент. Логично е да заключим, че въпросната функция е за играчи, които наистина знаят какво правят и имат солиден опит в сферата на залозите.

Големи акумулатори за големи печалби

Акумулаторът, наричан още “права колонка”, е опит да бъдат “познати” по-голям брой срещи в рамките на един фиш. Колкото повече пазари сте добавили, толкова по-голям ще е крайният ви коефициент, но това върви успоредно с увеличаване на риска. При функцията Acca Бонус Betano ще ви начислява допълнителен процент на печалбата при съставяне на акумулатор. Например, ако сте играли четири срещи, тогава при печалба тя ще бъде увеличена с 10%. При пет срещи - с 15%, при шест - с 20% и т.н. Ако сте наистина смели и опитате да направите успешна права колонка с цели десет мача, тогава ще имате и внушителните 50% увеличение на печалбата. 

Два гола аванс за твоя отбор и мачът приключва

Една от интересните оферти е тази за два гола аванс. При нея вашият залог автоматично ще се окаже успешен, ако посоченият от вас отбор поведе с два гола на своя съперник. Така, дори и в крайна сметка да се стигна до равенство или опонентът да спечели, това ще бъде без значение - вие вече ще сте победител. Тук е нужно наистина добро око, за да предвидите, че ще се стигне до подобен развой в двубоя. Това е още едно потвърждение, че Бетано е букмейкър за про играчите.

Заключение

Можем да обобщим, че Betano е един от операторите на спортни залози, които “развързват” ръцете на играчите с интересни функционалности и оферти. Поради това операторът има репутацията на букмейкър, който е подходящ за потребители с голям опит. Което, разбира се, далеч не означава, че не е добър и за новаците. В крайна сметка, използването на тези инструменти не е задължително, а се случва изцяло по желание на потребителя.


Още за: залози   онлайн   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар