Беличката Рейчъл роди чернокожи тризнаци, а причината е смайваща!

07 септември 2019 09:50   7770 прочита


 Кажете ни честно, колко често сте виждали бяла двойка с пет черни бебета? Ако отговорът ви е „Никога“, това означава, че все още не сте посетили Флорида, където живее семейство Халберт.
Накратко – те са мъж и жена с бял цвят на кожата, но им се раждат три чернокожи бебета. А освен това те вече имат две деца с тъмен тен.

И така – Аарон и Рейчъл имат щастлив брак, но същевременно и един проблем, който ги измъчва. Жената не можеше да забременее.

Отчаяни и влюбени те осъзнават, че единственият им изход е осиновяването. И така те се свързали със социалните и научили, че чернокожите деца имат най-малък шанс да бъдат осиновени. Именно заради това те решават, че децата им ще са именно с тъмен тен.

Те осъществяват мечтата си и семейството им се увеличава с две тъмнокожи дечица.

Но историята на семейство Халберт не свършва до тук.

Малко след това Рейчъл забременява. С тризнаци. Но щом се раждат излиза, че и те са чернокожи.

Причина за странния цвят на кожата на новородените им бебета е, че Рейчъл е забременявал ин витро, а ембрионите са били от афро-американски мъж.

И ето как чудото се е случило – родители с бял свят на кожата имат пет деца с тъмен тен.

Много хора гледат на тях с осъждане и ги обвиняват, че с това само искат да станат известни за сметка на своето необичайно семейство. Аарон и Рейчъл обаче не обръщат внимание на критиките, защото са едно истински щастливо и сплотено семейство. / jenata.blitz.bg


Още за: бебета   Флорида   брак   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар