Баща обеща 300 прасета на мъжа, който вземе дъщеря му

01 декември 2019 10:17   46757 прочита


В Хенан, Китай, баща обеща минимум 300 прасета на мъжа, който се ожени за единствената му дъщеря, предаде World of Buzz. Преди три години 24-годишната Джан Джиюан завършила университет и се върнала в родния си град, за да гледа две хиляди прасета в семейната ферма. Момичето редовно хранила, а сутрин продавала свинско месо на пазара.

„На хората изглежда, че отглеждането на прасета е недостойна работа, която не изисква много усилия. Това не е така. В моя бизнес прилагам знанията, придобити в университета “, подчертава китайката.

Според Джиюан родителите, братята и сестрите й не подкрепят желанието й да работи в свинарник. Те смятат, че образованото момиче трябва да се премести в метрополия и да заеме добре платена позиция. Самата Джан обаче възнамерява да остане във фермата и да помогне на родителите си да се справят със задълженията си.

Джиюан не поставя високи изисквания към бъдещия си младоженец. За нея е достатъчно човекът да вдигне предмет с тегло поне половината от прасето. Въпреки страховете на баща си, момичето не се лишава от вниманието на противоположния пол и получава „много декларации за любов.“ /blitz.bg/


Още за: мъж   дъщеря   град   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар