Баща намери дъщеря си убита в кола на паркинг

23 януари 2021 07:55   10500 прочита


В понеделник вечерта 19-годишната Яна Д. отишла на работа в служба за доставки. Както обикновено, момичето паркирало на безлюден паркинг в Люнебург, Германия, където оставило своя VW Touran. Това били последните моменти от нейния живот. По-късно бащата на Яна се обръща към полицията, защото не може да се свърже с нея, и тръгва да я търси... 

Снимка: JOTO 

След това последва кошмар: в 3 часа сутринта бащата намира дъщеря си на шофьорското място в колата с прободна рана в областта на гърдите. Той незабавно набира спешния номер, отделът за убийства тръгва по следите на убийството под проливния дъжд. Започва издирването на престъпника. 

Разследващите предполагат, че момичето е убито от приятеля си. Тези подозрения бяха потвърдени. Говорителят на полицията Антже Фройденберг: "Във вторник сутринта 19-годишен заподозрян от Лунебург беше временно арестуван. " По-късно полицията откри оръжието на убийството у задържания. 

Ревност ли е причината младежът да убие приятелката си? Полицията все още мълчи за възможния мотив. 

Снимка: JOTO 

19-годишната Яна щеше завърши гимназия в Люнебург тази година. Тя е израснала в Хорндорф. 

Съсед разказа пред bild. de: „Тя случайно срещна гаджето си на разходка близо до дома на родителите си. Спомням си колко беше щастлива. " 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар