"Аз съм най-красивото лице в света. Някои мразят този факт" 

23 януари 2021 08:10   3850 прочита


  
 
Яел Шелбия проявява учудваща скромност за жена с такава титла 
Скромността краси човека, макар и да не сме сигурни дали само това е тайната, която стои зад изваяното лице на Яел Шелбия. 

19-годишната израелка беше обявена за "Най-красивото лице на годината" в класацията на TC Candler, но проявява завидна скромност за жена, получила подобна титла. 

Пред "The Sun" тя заявява, че няма никаква представа защо са избрали точно нея. 

В същото интервю Яел посочва и че не е знаела, че участва в подобна надпревара и първото ѝ място в нея идва като пълна изненада. Шелбия допълва и че според нея всяка жена е красива по свой собствен начин и че красотата всъщност е нещо много, много индивидуално. 

Тя все пак заявява пред изданието, че нейният приятел - Брандън Корф, 36-годишният внук на милиардера Съмнър Редстоун - е доста доволен от факта, че излиза с най-красивото лице на планетата. "Той много се радва за мен", посочва красавицата. 

Обявяването на класацията носи на младата жена и нови 200 хил. последователи в нейния Instagram акаунт, с което последователите ѝ онлайн набъбват до над 1, 2 милиона. 


И все пак трябва да се отбележи, че на Шелбия не са ѝ чужди славата и вниманието. Яел става особено популярна, след като е избрана за лице на модните и козметични брандове на Ким Кардашиян и сестра ѝ - Кайли Дженър. 

В кампанията израелката рекламира продуктите за устни и лице на Кайли, както и част от последната колекция дрехи и аксесоари на Ким. 


Въпреки това не всички коментари към Шелбия са ласкави. 

В разговора си с "The Sun" тя признава, че има и редица "хейтъри", които обсъждат външния ѝ вид с голяма ярост и използват обидни думи към нея. 

"Някои коментари и съобщения не са особено мили", продължава Яел, макар че за нея подобни мнения не си заслужават вниманието. "Те казват нормалните неща, които всеки хейтър говори", уточнява тя. 

Все пак Шелбия подчертава, че повечето отзиви са положителни и е получила "много любов и подкрепа" и че когато човек е добър, това се отразява благотворно на външния му вид. 


Яел споделя и че е започнала да получава куп романтични оферти, които намира за голям комплимент, но за съжаление на обожателите ѝ, тя ги подминава с усмивка. 

Причината е, че моделът не само е сериозно обвързана с Корф, но също така е отраснала и в строго консервативно семейство и е възпитана в традиционни ценности. 

Израелката разказва, че детството ѝ е преминало в малко градче в Северен Израел, а строго религиозните ѝ родители живеели много скромно. 

Шелбия има петима братя и сестри и казва, че е безкрайно благодарна за начина, по който е израснала и по който е възпитана от голямото си сплотено семейство с тунизийски произход. Освен това Яел допълва, че любимата ѝ храна са традиционните израелски ястия. 

Заема се с моделството почти на шега - когато е на 16 години, нейни приятели я карат да си направи профил в Instagram и ѝ помагат с първите ѝ снимки, които да публикува. Момичето е изключително против да има акаунт в социалните платформи, само че компанията ѝ не се съобразява с протестите ѝ и качват кадрите. lifecaffe


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар