Астролог: Голямата селекция започна, какво ни чака?

24 февруари 2020 07:02   6699 прочита


Според астролога Алдебаран най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон С преминаването на Марс през Козирог, до 4 април, хората в България ще са най-податливи към вируси от всякакъв вид, предупреди известният астролог Николай Радев – Алдебаран. 

Той препоръчва именно сега да се вземат най-много мерки за противодействие срещу тях. Според Алдебаран най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон. 


“Мутациите също имат отношение към тази планета. А по-малко опасните, но по-бурно протичащи и по-краткотрайни вирусни инфекции, съпроводени с високи температури, са свързани с Марс”, пише известният астролог, езотерик, кабалист и писател в сайта си tayni. net. 

Не е случайна появата на опасния коронавирус, преминал от диви животни у хора, приспособил се към човешките гени чрез мутация и причиняващ необичайна пневмония. Алдебаран разглежда астрокарта, като въвежда координати на китайския град Ухан, където първоначално се появи вирусът. „Оказва се, че Марс е в долна кулминация на IC, в противоположност на МС (контрол, защита). А IC е точката на най-голяма уязвимост, най-пряко свързана и с флора и фауна, с природата и природните процеси. При това Марс управлява дом 3 (пътуване) и дом 8 (опасности), намира се в Стрелец (далечни пътувания). Това ще рече, че вирусът може да се разпространява наблизо и надалече чрез пътуващи хора”, обяснява той. “Най-уязвим, обаче, си остава Китай, по меридиана, минаващ през Ухан, както и през страните и териториите на север и на юг по него. Точно там той ще намира най-подходящи условия за развитие. Освен това, поради по-пряката си връзка с Марс, той едва ли е толкова опасен. Но при положение, че не продължи да мутира. В противен случай нещата стават други, тогава той ще мине изцяло под егидата и характеристиките на Плутон”, добавя астрологът. 

„На картата от цикъла Слънце-Плутон, за почти цяла Европа, включително за Балканите и България, Марс неизменно попада в дом 6, а четворното съединение Слънце-Плутон-Сатурн-Меркурий – в дом 8. Докато при цикъла Сатурн-Плутон, голямото четворно съединение е в дом 6. Иначе казано, Европа, Балканите и България ще са доста уязвими от този, както и от други вируси“, предупреждава той. 

“Има два ключови момента през настоящата 2020 година: първият и най-интензивен е месецът след 19 март, а вторият – през последните три месеца на годината. Каквото се направи тогава, то ще има дългосрочни ефекти и ще е твърде показателно за бъдещето не само у нас – на света”, пише Алдебаран в сайта си. 

Живеем в плутониански времена, добавя той и обяснява епохални събития отпреди близо 7 века посредством Плутон. 

Между 1332 и 1363 година планетата е транзитирала през знака Овен (символ на старт, начало). „Между 1346 и 1353 се разразява най-голямата и страшна чумна епидемия (пандемия) в човешката история, останала известна като „черната смърт“. Тя избива половината население на тогавашна Европа, а на места – и до 80%. Огромни загуби търпят и Балканите и това се отразява пагубно на поколения наред, предопределяйки и по-късното падане на България и на останалите балкански държави под напора на османските завоеватели“, коментира астрологът. 

„Самият факт, че те стъпват на Балканите и започват масирано настъпление именно през 1354 година, веднага след затихването на пандемията, през силно обезлюдените вече територии, е твърде показателен тук“, добавя той. 

Той припомня, че в далечната 1349 година, в разгара на епидемията, българският цар Иван Александър разтрогва брака си с царица Теодора Бесараб, от която има трима сина, и поддавайки се на изкушението, се жени за младата и красива еврейка Сара. Впоследствие България е разделена на две царства и 7-8 деспотства. По онова време българите са определяли настъпващото от вси страни зло като Божие наказание. 

“И защо са избрали да се борят срещу неговите прояви главно чрез покаяния и молитви от свещените практики на христистиянското мистично учение исихазъм. Повечето скални манастири у нас, например, чиито останки могат да се видят и в наше време, са оттогава. Юпитер (вяра и дух) е в съвпад с Нептун (вяра, мистика и отшелничество) – в Козирог (скали, традиции, твърдост, защита) и в дом 5 (популярност). А същото е дало нов импулс и на другото мистично учение, шестващо четири века по нашите земи – богомилството”, обяснява астрологът. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар