Амбър показа снимки на изпадналия в безсъзнание Джони Деп на процеса: „Той взима наркотици и пие дни наред, губи контрол над себе си“. 

08 май 2022 09:28   3906 прочита


 
 
Амбър Хърд продължи показанията си на процеса между нея и бившия й партньор Джони Деп. 

На втория ден от показанията Хърд показа снимки на Деп в безсъзнание, за които твърди, че са направени след като актьорът е употребил наркотици. На въпроса защо изобщо е снимала Деп в такова състояние, тя каза, че тогава е започнала да забелязва модела на поведение, който е искала да документира. 

Снимките са направени през 2013 г. 


„Можех само да гадая какво използва за следите, които намирах. „Той припадаше и губеше контрол над себе си, а след това хората щяха да го вдигнат, да го почистят и да го оправят“, каза Хърд на съда. 

„Той не го запомни, не отрече или ме обвини в лъжа, че се е случило. „Нямаше кой да ме подкрепи“, каза тя. 


Актрисата твърди, че през цялото това време е била „нейната дума срещу думите на неговите служители“ и затова е разбрала, че трябва да започне да снима тези ситуации, за да има доказателства. Първата снимка, която показа, твърди тя, е направена на остров, където са почивали. Хърд твърди, че е бил "нормален" в началото на лятото, но всичко се е променило, когато е започнал да излиза с приятеля си Пол Бетани. 


Тя също така представи на съда снимка, за която се твърди, че е направена на 22 март 2013 г., след като той "се опита да изгори снимката на бившия й приятел". В показания предния ден Хърд разкри, че Деп я е обвинил, че му е изневерила с този бивш партньор. 

Амбър твърди, че това се е случило, след като Деп е употребявал наркотици в продължение на няколко дни. 


„Той щеше да се самоунищожи, това   му отнемаше  няколко дни и след това  започваше   „чист“ период, защото се чувстваше зле“, каза Херд. Тя казва, че Деп често пиел дори пред деца, които не знаели  как да реагират. 

Хърд си спомни инцидент в Япония, когато Деп уж я нарече „скучна кучка“. 

„Той ми каза, че е направил грешка с мен, че ще се отърве от мен. Тогава той ми каза някои отвратителни неща“, каза актрисата. 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар