92-годишна тества нова кола в шоурум и стана страшно!

09 октомври 2019 09:34   3388 прочита


Необичаен пътнотранспортен инцидент се случи на 24 септември в американския град Уискасит. 92-годишна клиентка Гуендолин Суонк пристигна в дилърския център за поддържани автомобили на Норман Шерман. Тя е възнамерявала да си купи автомобил. Да си купи автомобил или да разгрoми салона?

По думите на собственика на шоурума, жената пристигнала в компанията на още един човек, който е бил заедно с нея в колата по време на тест драйва. Купувачката вече била приключила с теста на автомобила и тъкмо възнамерявала да паркира автомобила пред сградата, когато станало нещо странно. Автомобилът рязко ускорил и се забил в стената на дилърския център. Както по-късно обяснила престарялата клиентка, тя объркала педалите на газта и спирачката и се забила в офисните помещения на центъра.

Това се е случило около 11:30 часа. Собственикът на бизнеса Норман Шерман разказа, че, за щастие, служители в офисите по време на инцидента навреме са забелязали какво се случва и са успели да реагират навреме. От шестимата намиращи се в помещенията души няма и един пострадал.

Шерман оценил щетите по сградата на 30 000 долара. Освен разрушаването на предната стена, повреден е и окаченият таван: от него висели тръби и кабели. Повредена е и офисна техника. Норман разказа още, че задължително ще постави заграждения пред офисите, за да се избегне повтарянето на подобен инцидент в бъдеше. /auto.blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар