87-годишният Ицко Финци показа 3-годишната си дъщеря 

26 септември 2020 08:35   7914 прочита


 
 

© 
Щерката на Ицко Финци е одрала кожата на майка си. Тригодишната Матилда е пълно копие на половинката на филмовия актьор - Лиза Боева. Дъщерята на Ицко има носа на своята майка. Детето е русо, също както и Лиза. Приятели и роднини на двойката са убедени, че малката Матилда е наследила красотата на своята майка. "Лиза и детето са като две капки вода", категорични са от кръга на Финци. Ицко помага много в грижите за малката си наследница. 

87-годишният актьор се чувства млад, когато помага в отглеждането на рожбата си. Въпреки че е в напреднала възраст, Финци прави всичко, което се изисква от един татко - отменя половинката си понякога, когато малката се разплаче, храни детето и го развеселява, пише "България днес". 

Редовно Ицко свири на цигулка или на друг инструмент на малката си наследница. Звукът успокоява Матилда, когато е в лошо настроение. Това признава жената до Финци - Лиза. Режисьорката не спира да изтъква колко грижовен баща е Ицко. "Той е невероятен! ", казва Лиза. 

Матилда вече нарича родителите си "мама" и "тате". Хлапето говори свободно и разбираемо, въпреки че понякога си приказва на "своя" език. Ицко и Лиза се ожениха през 2017 година. Малко по-късно на бял свят се появи първото им дете Матилда. Преди време Финци разкри, че с Лиза опитват да си направят още едно дете. 

Plovdiv24

 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар