80-годишен дядо стана милионер, след като си забрави очилата 

17 април 2021 08:39   1 коментар   4739 прочита


 Пенсионер от английското село Хатън, графство Дербишър, забогатя благодарение на забравените си очила, съобщи „Дейли Стар“.

80-годишният пенсионер Денис Фаусит, който цял живот е работел като миньор и строителен работник, редовно играе на лотарията и обикновено във фишовете записва рождените дати на хората от семейството.

Когато за пореден път решил да опита късмета си, той установил, че си е забравил очилата. Затова се оставил на машината за случайни числа да му попълни билета.
На следващия ден отишъл да си купи сутрешните вестници и помолил служителите на магазина да проверят резултатите от тегленето. Оказало се, че мъжът спечелил 116 100 хиляди лири. Петте изтеглени числа съвпаднали с написаните в билета му.

Англичанинът първоначално не повярвал на късмета си и веднага се обадил на дъщеря си, щом се бе прибрал у дома. Той я помолил да се отбие навръщане от работа и да провери отново билета му.

 

75-годишната съпруга на късметлията – Ан, споделя пред медиите, че когато разбрали за късмета, не танцували от радост заради възрастта си, но се почерпили малко с уиски и ликьор. А когато ограниченията за коронавируса отпаднат, семейството планира да организира голямо парти.

Със спечелените пари двойката планира да ремонтира къщата и да обнови градината. Ан иска да купи нова печка и матрак, а Денис търси нов телевизор.


Още за: очила   дядо   забрави   милионер   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
18 Април 2021 01:23 | Тъпи та тъпи ...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво тъпаци ! Само дето сумата е £ 116 124 .00 и колко точно милиона са това, че и аз като вас не знам да смятам ?!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар