6-годишна рускиня е най-красивото момиче на света. Сравняват я с Бриджит Бардо!

19 октомври 2019 10:44   4438 прочита


Шестгодишната Алина Якупова от Русия бе избрана за „най-красивото момиче на света“. Титлата си малката красавица дължи на високия брой лайкове на своя снимка в Инстаграм, дадени от над 23 млн. последователи.

Тя живее в Москва и от две години работи като модел. Ликът на момичето вече е красял кориците на някои от най-известните модни списания. Понастоящем Алина е и лице на няколко модни линии за деца. По думите на модните фотографи, имали щастието да работят с нея, поведението на Якупова пред обектива било като на опитен модел, занимаващ се с тази професия дълги години. Всички медийни критици и наблюдатели пък са убедени, че я очаква бляскаво бъдеще на модел.

„Ключът към успеха ѝ не се дължи само на свръхестествената ѝ красота, но и на къртовската ѝ работа и самодисциплина, която има, въпреки крехката си възраст“, споделя пред „Дейли мейл“ нейният агент Роман Кукхар. В социалните мрежи феновете често сравняват Алина с друга носителка на титлата отпреди 11 години – Тайлен Блондо, както и със супермодела Джиджи Хадид. Майка ѝ пък вижда прилика на дъщеря си с Брижит Бардо и Клаудия Шифър.

А самата Алина е просто едно обикновено дете. Ходи на детска градина (въпреки, че често се налага да пропуска някои от часовете заради работата си), обожава червената си котка и кучето си от породата Акита Ину и се радва на двата си папагала – подарък от майка ѝ за нея и братчето ѝ. /woman.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар