50 години затвор грозят Рики Мартин, обвинен в кръвосмешение и домашно насилие

16 юли 2022 05:59   12866 прочита


50 години затвор грозят Рики Мартин, обвинен в кръвосмешение и домашно насилие Срещу певеца Рики Мартин наскоро бе подаден сигнал за домашно насилие. Самоличността на жертвата бе запазена в тайна, тъй като е защитена от закона, но в петък бе разкрита от брата на звездата Ерик Мартин. Обвинителят на Рики е неговият племенник Денис Ядиел Санчес, съобщи изданието Marca. 

Коментарите са, че ако връзката е била с племенника, това може много да влоши положението на певеца, тъй като в случая се намесва “кръвосмесителен” секс и по законите на Пуерто Рико той може да получи до 50 години затвор, ако обвиненията бъдат доказани. 


Мартин е обвинен в “упражняване на физически и психически атаки” срещу ищеца по време на тяхната седеммесечна връзка, приключила преди около два месеца. Певецът трябва да се яви пред съда на 21 юли за начало на процеса. 

Обвинителят, вероятно 21-годишният Санчес, е поискал на 1 юли ограничителна заповед срещу звездата по закона на Пуерто Рико за домашното насилие. Според съобщенията в медиите в заповедта се казва, че след раздялата между двамата Мартин не се примирил и поне три пъти бил видян да се навърта около къщата им. 


Рики Мартин с ограничителна заповед в Пуерто Рико и дело за $3 млн. 
Заповедта нарежда певецът да не доближава или контактува с ищеца поради “опасения за сигурността му”. 


Юридическият екип на Мартин, който се готви за защитата на клиента си, е съобщил, според Marca, че ищецът наскоро е бил отхвърлен от жена, след като, както се твърди, я е тормозил и “заплашил да разруши живота й”. 

Представител на юридическата фирма, защитаваща 50-годишния Мартин, по-рано нарече твърденията за тормоз в заповедта “напълно фалшиви и изфабрикувани”. 

Адвокатите изразиха увереност, че “когато истинските факти излязат наяве”, певецът ще бъде “напълно реабилитиран”. 

 


 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар