5 идеи как да зарадваме любим мъж на негов празник

24 януари 2023 23:41   2436 прочита


Независимо за какъв празник става дума, винаги ни се иска да изненадаме любимия мъж с нещо наистина оригинално и вълнуващо. Тогава неговият рожден ден, имен ден, юбилей или друг празник ще бъде много по-запомнящ се.

Но какво да бъде този път? Ако вече сте подарявали различни неща, сигурно по-трудно ще ви хрумнат нови идеи.

Ето 5 предложения, от които може да почерпите вдъхновение:

  1. Месен букет с алкохол

Ако сте чували, че мъжете не обичат да получават букети, може би се отнася само до тези с цветя. От месен букет, състоящ се например от бирени пръчки, суджук, луканка, зеленчуци бонбони и други продукти по избор, подредени около бутилка алкохол, всеки мъж ще бъде впечатлен. Освен ефектен, такъв букет е и практичен, тъй като ще намери място на трапезата.

  1. Предмет за дома и интериора

Подаръкът за дома няма да бъде просто предмет, ако го съобразите персонално с вкуса на мъжа. Артистична пластика на музикант, шотове „На лов съм”, настолен часовник „Мотор” и др. са все подходящ тематичен подарък за мъж с определени интереси.

  1. Бижута

С правилно избрано бижу може да бъде впечатлен и мъж, а не само жена. Печеливша тактика ще бъде да имате предвид при избора предпочитаното облекло на мъжа и изобщо целия му аутфит. 

Ако носи класически костюм в спокойни нюанси, бижуто трябва да бъде по-семпло като сребърна верижка или да се спрете на класически часовник.

На мъж, който се облича по-нестандартно, ще му допадне по-цветно и закачливо бижу.

  1. Продукти за красота

Сигурно вече сте подарявали козметика на мъжа по различни поводи, но винаги може да подходите различно. Насочете се например към ароматни соли за вана, продукт за стилизиране на брада, ако е с брада, масажор за лице или тяло и др.

  1. Ваучер за преживяване

Няма как подарък като емоционално преживяване да не бъде оценен високо от любимия ви мъж. Съобразете се с интересите и хобитата му и може да помогнете да осъществи своята мечта да полети с балон или парапланер, да участва в дрифт, да язди и др. Ще откриете различни възможности, а някои от емоциите може да изживеете заедно.

Когато се замислите, може би ще се досетите и за още идеи. Опциите са много и на вас остава да се спрете на най-подходящата за вашия любим човек. Понякога приятната ви изненада може да бъде просто една красива торта, специално направена за неговия празник.

Уникалност – 95%


Още за: празник   любим   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар