19-г. момиче, високо 76 см, разказа за живота си, изпълнен с болка

28 февруари 2020 14:02   3304 прочита


Сега тя е в хармония със себе си и не се комплексира поради ръста си

Жителка на английския град Уорингтън, Чешир, страда от рядко заболяване, заради което растежът й е само 76 сантиметра, съобщава "Мирър". 19-годишната Джорджия Ранкин страда от скелетна дисплазия от детството. Като дете костите й се сраснали и тя спряла да расте. На 13-годишна възраст момичето трябвало да се подложи на сериозна операция, поради която била прикована към инвалидна количка, но болките й намалели.

Въпреки това момичето признава, че животът й е „пълен с болка“. В началното училище Ранкин смятала, че няма нищо необичайно в ръста й. Когато станала на по-вече години, тя разбрала, че това не е така, и започнала да страда от самота, тъй като не била канена на партита с други момичета. Ранкин твърди, че сега тя сега е в хармония със себе си и не се комплексира поради ръста си. Девойката се опитва да живее пълноценен живот и води блога си за макиаж в YouTube, като има над 700 хиляди абонати.

Най-вече Ранкин се разстройва от това, че не може да намери подходящите дрехи за себе си. „Намирането на дрехи, които ми подхождат и ми харесват, е проблем. Има някои с моя размер, но са детски и не ми подхождат на стила. Най-голямата трудност е да намеря нещо, което искам да нося “, казва тя. Поради постоянната болка, Ранкин трябва да приема много лекарства всеки ден, като тя не може да живее без болкоуспокояващи. Но момичето крие болката зад усмивката си.

blitz.bg


Още за: момиче   живот   болка   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар